Så här ligger det till

Hej hopp bloggen!

Livet tuffar på. Jag tänker varje dag att jag ska blogga men det blir liksom inte av. Det verkar som att Candy Crush (svär lite över detta beroendeframkallande spel) tagit över den lilla stunden på bussen jag brukade posta iväg ett inlägg.

Just nu väntar vi på svar från fastighetsbolag angående triangelbytet vi ansökt om. Håller alla fingrar och tår på att detta ska gå igenom. Det beslutet hänger i luften nu och man bara väntar och är allmänt tålmodig. Blir det flytt i slutet av månaden eller inte?

På träningsfronten går allt bra. Jag har ramlat förbi nästa delmål och detta skall skrivas om efter detta inlägg. Men kroppen vill ha mer. Det känns i varenda cell. Mer, tuffare, mermermer. Som sagt, nästa inlägg.

Sedan skall det ju alltid finnas en konflikt i livet. Just nu är jag inte mitt i den, men jag är indirekt inblandad och försöker hålla det på ett längre avstånd än en arm. Lycka att man har människor som backar upp, kan svara på frågor och orkar lyssna. Too bad att det finns riktiga stolpar, men livet är fullt av dem så man hanterar och går vidare. Energi skall läggas på det som ger något tillbaka.

Annat är också att jag inte längre masserar som ett extrajobb på ett specifikt ställe. Jag har valt att lägga min tid på min egen lilla familj och träning. Hälsa går före allt. Resten går alltid att lösa. Jag är lycklig på mitt nuvarande jobb. Visst kan jag behöva lite mer utmaning, men just nu passar det fantastiskt bra. Jag jobbar 10-18 mån, tis, ons, fre, lör 10-14 och sen är jag ledig på torsdagar och söndagar. Förutom resan till Hawaii kommer jag jobba så fram till 10 augusti. Efter det är ett tomt papper.

Förutom att jag just nu jobbar med en ansökan till en utbildning. Så är det. Åre vildmark och friluftsguide. Den börjar 13 augusti om jag kommer in. En YH-utbildning på två år. Såklart är jag kluven inför alla förändringar det skulle innebära, men jag är taggad till tänderna. All logistik kring en sådan förändring är i skrivande stund en helt annan utmaning. Först ska jag bli antagen.

Det var kort och gott om hur det ligger till. Jag får komma med några återblickar med bilder från mobilen snart :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>