Massageterapeut

Våren/sommaren 2012 utbildade jag mig till Massageterapeut på Axelsons i Göteborg. Jag valde även att gå igenom certifieringsprovet som är en kvalitetssäkring utförd av en branschorganisation. Jag har alltså gått två steg, men bara betalat för steg 3. När tiden är rätt skall jag även gå det steget. Då kan jag kalla mig Medicinsk Massageterapeut.

Som massör är jag tuff. Om någon ber mig att massera mjukt så gör jag självklart det, men min ambition är inte att mina klienter skall ha det mysigt på bänken. Jag vill göra skillnad och störst skillnad får man om klienten får precis så mycket massage som hon/han klarar av. Det ska göra lite ondare än sköntont. Man skulle kunna säga att jag sysslar mer med idrottsmassage.

När jag började utbildningen var min dröm att jobba med elitidrottare, men just nu vet jag inte och det får framtiden avgöra. När jag väl vet vad jag ska göra så gör jag det! Jag har redan startat eget och drivit eget men kommer att ta det lugnare på den fronten, jobba ett tag till och sedan ta upp arbetet som massageterapeut igen. Det är något jag tycker är fantastiskt roligt att jobba med!