Detoxveckor

I måndags inleddes 3 veckors detox. Inte fasta, svält eller endast flytande föda utan rå hälsosam mat som kräver planering och engagemang. Efter tre dagar märks det redan i kroppen. Inget som antagligen syns men det bara känns. En dag kan se ut så här:

Frukost: äppelgröt. Mixar selleri, äpple, päron, vatten och kanel.
Mellanmål: blötlagt bovete, russin och mandel (allt blötlagt). Äpple och kanel till det.
Lunch: sallad
Middag: palsternackscouscous med pumpakärnor

Mellan lunch och middag äter jag gärna en apelsin eller annan frukt. Det verkar inte som att frukosten räcker helt heller så halva mellanmålet brukar ryka redan vid frukosten, haha. Kan ju inte påstå att jag är van att äta fruktpuré till frukost. Vanan och kroppen bara skriker efter ost och smör. Framför allt smör, haha. Jag vet, jag är torsk på smör. Jo, sen dricker jag min proteinshake innan gymmet. Hon som gjort denna detoxen har nog inte räknat med att personen som ska göra det tränar i princip varje dag. Den shaken ingår i ett annat detoxprogram så jag har bestämt mig för att den inte försvinner. Energi behövs när man ska träna på morgonen.

Igår gjorde vi så himla goda råa makirullar med noriark, surkål och en ”färs” på valnötter, paprika, soltorkade tomater, morötter och chili. Så himla gott blev det! Så idag blir det det till lunch istället för sallad. Blev mycket kvar även om Fredrik åt en hel del också. Tänk att jag har en kille som vill äta min hälsosamma mat. Det är härligt!

20130313-072846.jpg

20130313-072856.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>